Home » Blog » Helpende en niet helpende gedachten » Helpende en niet helpende gedachten

Helpende en niet helpende gedachten

door | 14 jun, 2020 | Helpende en niet helpende gedachten

Vanaf 1 september 2020 zal ik dan eindelijk starten als zelfstandige in mijn kinder- en leercoachpraktijk.

Er is heel wat vooraf gegaan voordat ik zover was…

Opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd. Werkervaring opgedaan. Ondertussen genoeg levenservaring. Nadenken over stel dat en nog eens stel dat. Nog maar even niet, maar ja wanneer dan wel. Met die vraag heb ik lang rondgelopen. Totdat er in mij een knop omging en ik besefte dat het moment NU is. Toen ik dat gevoel had, viel er ook een soort last van mij af waar ik al jaren mee rondliep. Ik wilde zo graag, maar je houdt je zelf vaak tegen. Je hebt teveel vragen over dingen die onzeker zijn en waar je geen controle over hebt, en die weerhouden je van wat je werkelijk wil. Door goed naar mezelf te kijken, heb ik mijn niet helpende gedachten omgezet in helpende gedachten. Dit heeft me geholpen om mij sterker te voelen en in mezelf te geloven. Ik ben doelen gaan stellen die me op weg zouden helpen naar mijn droom. Kleine stapjes in de juiste richting. En na iedere behaalde stap, voel ik me net zoals een kind zo blij. Ik raak steeds gemotiveerder, want mijn gestelde doel komt steeds dichterbij. Er zijn nog genoeg stappen te gaan voordat het September is, maar ik ben heel goed op weg!

Ik hoop ook jouw kind in te laten zien dat het hebben van bepaalde gedachten kan leiden tot frustratie en tot het niet lekker in je vel zitten. Het kan je weerhouden bepaalde dingen te proberen. Samen met je kind wil ik verandering brengen in deze vervelende gedachten en ze samen omzetten in gedachten die je kind helpen, waardoor je kind situaties anders gaat zien en anders met deze situaties leert omgaan, waardoor het weer lekker in zijn vel komt te zitten.

Anouk

Meest recente berichten

Gerelateerde artikelen

Geen resultaten gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin