Oplossingen zijn dichterbij dan je denkt

9

Ik ben bang dat...

Is je kind ook bang om fouten te maken of is je kind ergens bang voor?

9

Ik weet niet hoe...

Weet je kind bijvoorbeeld niet hoe het vriendjes maakt of hoe het voor zichzelf opkomt? Of hoor je je kind dit zinnetje vaker zeggen?

9

Boos!!!

Wordt je kind vaak snel boos worden of heeft het regelmatig last van woedeaanvallen?

9

Bleek, stil, hoofdpijn of buikpijn

Zijn dit symptomen die je bij je kind ziet of klaagt je kind bijna iedere dag over buikpijn of hoofdpijn?

Je kind weer HAPPY

Wat is er nu fijner om je kind weer blij te zien? Dat het weer lekker in zijn vel zit!

Als je kind zich niet fijn voelt, lijdt het hele gezin daaronder. Ieder ouder wil graag dat zijn kind lekker in zijn vel zit. En daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ik wil je kind ervan bewust maken dat hij goed is zoals hij is, dat hij genoeg kwaliteiten heeft en dat hij deze kwaliteiten kan inzetten om met bepaalde ervaringen in zijn leven om te gaan of om een nieuwe vaardigheid te oefenen. Dit zal ik stapsgewijs doen, zodat je kind zich ook zeker voelt met deze vaardigheid. Aan het einde van het traject zal hij geleerd hebben om of met een bepaalde ervaring te leren omgaan of met de nieuwe vaardigheid overweg te kunnen, zodat hij zich weer zeker voelt en lekker in zijn vel zit.

 

“Mijn missie is jouw kind te begeleiden naar hoe het graag (weer) zou willen zijn.”

Door passie gedreven

Het heeft me van kinds af aan al veel voldoening gegeven om anderen te helpen of te ondersteunen. Dus dat ik hier later iets mee zou willen doen, was wel duidelijk. In de loop van de jaren werk- en levenservaring te hebben opgebouwd, heb ik gekozen om mij te specialiseren in het werken met kinderen. Als je met kinderen wil werken, moet je enthousiast dingen kunnen overbrengen, genoeg geduld hebben, goed kunnen uitleggen en je kunnen inleven in de verschillende leeftijdscategorieën waar je mee te maken krijgt.  Dit zijn eigenschappen die bij mij horen, dus deze eigenschappen in combinatie met eigen ervaringen en gevolgde opleidingen, zorgen ervoor dat ik mijn werk als kindercoach in mijn praktijk naar behoren kan uitvoeren.

Ook jouw kind kan zich weer fijn voelen!

Z

Zelfvertrouwen

Je kind heeft inzicht in zijn kwaliteiten gekregen en heeft nu genoeg zelfvertrouwen.

Z

Omgaan met

Je kind begrijpt nu bepaalde ervaringen en situaties beter en heeft geleerd hoe hiermee om te gaan.

Z

Vaardigheden

Je kind heeft iets nieuws geleerd en kan dit nu toepassen op de voor hem moeilijk situaties.

Wat kun je verwachten?

Veel kinderen vinden het best spannend om de eerste keer te komen, omdat ze niet precies weten wat ze kunnen verwachten. Dat kan ik heel goed begrijpen. En ze moeten zich toch enigszins openstellen voor een “vreemde”. Ik zal ze dan ook eerst op hun gemak stellen voordat we daadwerkelijk met de sessie zullen beginnen. Ik zal tijdens de sessie niet alleen praten met je kind, maar ook gebruik maken van oefeningen en materialen. Een sessie wordt afgesloten door deze nog even na te bespreken en eventueel huiswerk voor thuis te oefenen mee te geven.

Je dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch of per email te annuleren of te verzetten. Anders ben ik genoodzaakt de afgesproken sessie in rekening te brengen.

Veelgestelde vragen

Worden de sessies vergoed door mijn zorgverzekering?

Coaching wordt door de zorgverzekeraars helaas niet vergoed. Er zijn vaak wel vergoedingen via gemeenten mogelijk. Het beste is om dan even contact op te nemen met het zorgloket van je eigen gemeente.

 

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt 60 minuten. Bij trainingen zullen deze 1,5 uur duren.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

Dit zal tussen de 5 en 10 sessies zijn. Na 3 sessies zullen we evalueren over de gang van zaken.

Hoe kan ik betalen?

Na iedere sessie ontvangen jullie een factuur per email. Voor de trainingen ontvangen jullie vooraf een factuur.

Wil jij je kind ook weer HAPPY zien?

Laten we dan samen kijken hoe ik je kind hierbij kan helpen!