Disclaimer

Algemeen

Focus Kinder- en leercoachpraktijk, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder nummer 77993888, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.focuskinderenleercoachpraktijk.nl.

Het is niet toegestaan om gedeelten hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Focus Kinder- en leercoachpraktijk streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Focus Kinder- en leercoachpraktijk aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Focus Kinder- en leercoachpraktijk niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Focus Kinder- en leercoachpraktijk heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in kinder- en leercoaching te informeren over de bijdrage die mijn diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kinder- en leercoaching in de breedste zin van het woord.

Focus Kinder- en leercoachpraktijk kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@focuskinderenleercoachpraktijk.nl